Visie

Allven is een lokaal en Belgisch bedrijf gelocaliseerd te Sint-Niklaas. Het is opgericht door Tim van De Ven, een jonge man die na een technische schrijnwerkerij opleiding eerst jaren ervaring heeft opgedaan als werknemer. 

Klantgerichtheid

Aangezien Allven een lokaal bedrijf is van Belgische makelij, zijn onze klanten als onze buren. We beschouwen ze dan ook niet als een nummer. Voor ons heeft U een naam.  Zo bespreken we samen jouw project met al jouw wensen. We nemen alle tijd die er nodig is om elk detail te bespreken. Klantgerichtheid brengt ons ook meteen bij onze volgende prioriteit: tevredenheidsgarantie.

Tevredenheidsgarantie

Bij Allven vinden wij het top prioritair dat onze klanten tevreden zijn met het afgeleverde product. Zo zal op voorhand alle tijd worden genomen om de klant zijn wensen uiterst goed te begrijpen zodat we deze volledig kunnen invullen. Indien er nadien verdere vragen zijn, zal ook hiernaar geluisterd worden resulterend in enkel tevreden klanten.

Vernieuwing

Ondanks de jaren ervaring van Tim behoort hij nog steeds bij de jonge generaties. Op deze manier kan Tim met een frisse blik naar jouw projecten kijken en hier indien gewenst vernieuwing in brengen. Niettemin worden charmante en klassieke projecten ten volle gewaardeerd.